Home

Riff

Algemene Info

Foto's

Inventarislijst

Ligging

Omgeving

aktiviteiten

Contact

Links

Ons contactadres:

Lisann

Heikantstraat, 53

9290 Overmere

Tel: 0486/54 13 54

Tel: 09 367 89 64

Email: lisann@telenet.be

 

 

1. Living
In het woongedeelte bevindt zich een hoeksalon van het merk Tenso met bijbehorende kussens, een grijze staanlamp, een zilverkleurig TV meubel 60x38, een DAEWOO kleuren-tv 21t1st met afstandsbediening, een DAEWOO video DV-Q230 met afstandsbediening, Een Sony CD-casettespeler CFD-S33L, een glazen tafel Amor met 4 bijbehorende stoelen Lini en een (speelgoed)tafel MAMMUT met 4 bijbehorende kindkrukken.
De radiatoren zijn zilverkleurig en krasvrij. In het appartement zijn eveneens 3 zilverkleurige lusters aanwezig.

2. Keuken
Het betreft hier een volledig nieuw ingerichte keuken van het type MFK-2000 met volgende toestellen : Ignis vaatwasmachine ADL 934 S IX -- Ignis koelkast ARL 355 G,Whirlpool Microgolfoven MT 744 -- Bosch dampkap DHI 635 H, Ignis keramische kookplaat -- RS eenhendelmengkraam Aquanova Doeco spoelbak Franke Onda -- Vuilbak met 3 emmertjes
In de keukenkasten bevinden zich ondermeer :
- kookpotten PYROFLAM 2,25 l en 0,8 l + 3 doorschijnende glazen microgolfpotten.
- 4 kookpotten + braadpan + steelpan + koffiezetapparaat PRIMO.
- platte borden, diepe borden, soeptassen, schotels, onderzetborden, dessertborden, tassen, melkkan, suikerpot, colaglazen, portoglazen, limonadeglazen van het merk Sisu, wijnglazen, bierglazen, crèmeglas glazen.
- Grijze lepels, vorken, koffielepels en messen van het merk Couzon (telkens 12 stuks).
- Schaar, blikopener, flesopener, fruitmand, koffiedoos Brabantia.
 

3. Badkamer
In de badkamer bevindt zich ondermeer een nieuwe doorstromer Siemens 21W en een volledig nieuw geplaatst badkamermeubel KEITUM met bijbehorende kraan. Het ligbad werd voorzien van een douchegordijn.
 

4. Slaaphoek
In de kast van het merk Horizon 2000 naast het stapelbed bevinden zich twee extra klapstoelen van het merk Nick. Aan de bovenzijde bevinden zich een set van 2 halogeenspots
De twee matrassen van het stapelbed zijn elk voorzien van een dubbel donsdeken Crown 140 x 200, een hoofdkussen Crown, een hoeslaken referte 350648 alsook van een matrasbeschermer Inch. Onder het stapelbed bevindt zich een extra matras.
De kast ter hoogte van de gang is eveneens van het merk Horizon 2000. In de rechterkast staat ondermeer een stofzuiger Miele , kuismateriaal (borstel, aftrekker, emmer, spons, zeemvel) en een aantal kuisprodukten. In de middenkast bevindt zich een grijs schoenenrek.

5. Slaapkamer
In de slaapkamer bevindt zich een bed van bed van het merk Premium 160 x 200 alsook een matras van het merk B.SPLEND. Op het bed ligt een dubbel donsdeken, 2 hoofdkussens van het merk Crown, een hoeslaken en een matrasbeschermer Inch.
In de slaapkamer bevindt zich eveneens een wekker op zonne-energie.
 

6. Terras + kelder
Op het terras bevinden zich 2 verstelbare tuinstoelen in bordeaukleur met bijbehorende kussens in bloemmotief. In de kelder bevinden zich  2 Oxford-fietsen met elk een dubbel fietsslot, een rubberboot voor 2 volwassenen + 2 kinderen.

7. Garage
Een garage is beschikbaar langsheen de Duinenweg te Middelkerke.